Een modulebaan met een goederenoverslag, dat is het plan. De baan wordt een modulebaan, bestaand uit zes modules, die altijd nog kan worden uitgebreid. De totale afmeting wordt 120x240 cm. Nadat de loods was voltooid werd het tijd om met de rest van de scenery te beginnen voor deze modulebaan. Het eerstvolgende wat zou worden gedaan is het goederenperron. Nadat ook dit was voltooid kon er worden begonnen aan de overige scenery.

Zo is als eerste het spoor langs het goederenperron voorzien van ballast.

Ook is er bij het einde van dit spoor een Artitec stootjuk geplaatst. Hier en daar is al groen aangebracht.

Verdere scenery werd ook gemaakt, zo is er een oude vervallen bouwkeet geplaatst.
De vervallen loods


Omdat het industrieterrein ook een vervallen sfeer moet hebben, heb ik besloten een oude loods na te maken welke in Kampen staat. In Kampen liggen nog diverse oude en ongebruikte sporen, en de daarbij behorende gebouwen. Een mooie inspiratiebron dus voor de Nederlandse modelbanen.De loods is vervaardigd uit een styreen steenmotief plaat. De daken zijn gesneden uit een plaat van Auhagen.

Hierna kon al worden begonnen aan het groen en details om de loods heen.Behalve rondom de vervallen loods, waren er bij de nog in dienst zijnde loods ook struiken geplaatst.

Maar ook diverse details, zoals twee stapels pallets waar een zaag op ligt.Nadat een Kassei-weg uit klei is gemaakt, kunnen diverse plekken verder af worden gemaakt. Op de volgende foto's zijn diverse aangebrachte details te zien.

In januari 2015 werd de bouw van deze baan stopgezet. Daarna volgde de afbraak van de enige gebouwde module. De baan gaat plaats maken voor een nieuw idee.